Treceți la conținutul principal

Fuste de toamna

    Fetelor,stiu ca iubirea voastra pentru fuste e imensa si ca dupa terminarea verii cu greu va despartiti de ele.Afla in acest articol despre minunatele ''fuste de toamna'',fii la curent cu trendurile acestui sezon. 

Fustele cu talie inalta

    Acest model este unul dintre preferatele mele,fie in forma de creion,drepte sau in clos,acestea ofera echilibru siluetei prin subtierea taliei,oferind impresia de prea doritul corp de clepsidra!



Fustele mini   


     Oo da,stiu cat de mult va plac fustele mini,aerul sexy dat de picioarele lungi,mai ales daca porti si o pereche de incaltaminte cu toc,asa ca...invatati cum sa le profitati de ele si in sezonul rece.O poti folosi oriunde,cu siguranta nu vei da gres! 





Fuste cu slit 

      Adu moda cu tine la birou prin aceste fuste,insa avand un aer senzual si misterios alaturi de o bluza alba sau nude din material vaporos asortata cu o pereche de pantofi stiletto,poti fi atractia serii la o petrecere.
 












Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inna s-a tuns ca Giulia Anghelescu? Vezi noul look al cantaretei! I se potriveste?

                                                                                                                                     O sa incep cu o stire pe care am vazut-o de dimineata pe un site de socializare,iar titlul era asa:'Fanii, intrigati de noul look al Innei: "Semeni cu Giulia Anghelescu aici".Si ce daca si-a facut o schimbare de look 'nebuneasca',voi fanii ar trebui sa o sustineti in tot ceea ce face,nu ar trebui sa va lasati 'dusi de nas' de presa de scandal. 

Cele mai căutate costume de baie-VARA 2015

  În funcție de forma corpului pe care o aveți, exista o gamă largă de opțiuni de costume de baie de unde puteți alege în această vară, asigurând un aspect impresionant pe plajă și mereu stând înaintea jocului! Astfel, discutând despre principalele tendințe și fluxuri de stil observate pe celebrele piste, putem sublinia următoarele opțiuni trendy de costume de baie pentru vara 2015!       1. Costume de baie cu imprimeuri 3D  Stilurile cu imprimeuri 3D sunt primele pe listă, deoarece acestea ne surprind cu dimensiunea interesantă a printurilor utilizate, care sporesc unicitatea pieselor. În această vară, sunteți binevenite să încercați această tendință imaginativă întâlnita la case de modă precum Mara Hoffman, Salinas, Agua de Coco, Adriana Degreas și multe altele. 2. Costume de baie cu volane  Continuând în aceeași stare de spirit feminină, întâlnim aceste minunate și frumoase detalii – volanele – care adaugă atât de multă nevinovăție și flirt modelelor simpliste. Opțiu