Treceți la conținutul principal

What to wear Revelion 2014..

Petrecerea de Revelion este unul din putinele evenimente asteptate de toata lumea. Fie ca spiritul de petrecaret ti se potriveste ori preferi sa petreci intimi, cu cei apropiati, tinuta pentru aceasta ocazie trebuie sa fie una speciala. Cat de speciala sa fie, depinde de locatie, tema petrecerii, stilul vestimentar si alte circumstante pe care le vom detalia mai jos.

Doamnele si domnisoarele trebuie sa straluceasca. Daca pe parcursul anului grijile si-au facut loc, nu lasa ca noaptea dintre ani sa te prinda intr-o pasa proasta. Primul pas in a-ti creste moralul este crearea unui outfit care sa ii dea pe spate pe toti: barbati si femei, deopotriva.

Pentru femeile mai indraznete exista rochiile cu un detaliu care sa devena centrul tinutei. O rochie complet acoperita in fata, dar care sa lase spatele la vedere, va face intotdeauna senzatie. Daca aveti picioare frumoase puteti sa optati pentru un dress ultra-subtire care sa va puna in valoare calitatile.

Desi poate nu ofera aceeasi priveliste ca cel subtire, dressul opac este la fel de sexy. Totodata, acest tip de tesatura te va avantaja chiar daca ai cateva kilograme in plus. Pantofii cu toc nu trebuie sa lipseasca. Cei mai potriviti sunt cei stiletto, cu toc inalt si subtire, intr-o culoare dementiala: verde, rosu, galben. In cazul in care rochia este foarte colorata opteaza pentru o pereche de pantofi negri sau nude (tonuri de beige). 

Petrecere de Revelion, intr-o nota intima

Daca ai ales sa petreci noaptea de Revelion intre prieteni, intr-o atmosfera intima, fara prea mult fast, pantalonii sunt cea mai la indemana alegere. Practici si confortabili, sunt cea mai buna alegere intr-un astfel de cadru. Poti straluci, la propriu, alegand un top senzational din matase, cu paiete sau detalii pretioase. Astfel, vei arata festiv, fara a te sacrifica prea mult.

In crearea tinutei un rol deosebit de important il au accesoriile. Daca in general preferi bijuteriile discrete, in aceasta noapte excesul este permis. Daca iti prinzi parul intr-un coc lejer sau intr-o coada, alege o pereche de cercei spectaculosi, candelabru. Astfel, iti vei alungi fata si gatul, creand impresia de inaltime.

Bratarile pot fi asezate mai multe pe aceeasi mana, iar inele trebuie sa arate pretios. Alegeti pietrele de culoare inchisa: verde smarald, rubin, negru. Daca cerceii sunt simpli si eleganti, poti miza pe un colier supradimensionat, cu elemente ce stralucesc.

Intr-un cadru cu pretentii

In cazul in care petrecerea se tine intr-un cadru cu pretentii, nu ai ce cauta cu o poseta normala. Cea mai potrivita alegere este plicul. Investeste in unul negru. Il vei putea purta la nenumarate ocazii. Daca la cumpana dintre ani te afli in casa unor prieteni, poti veni accesorizata si cu un alt tip de geanta in care sa intre diverse obiecte utile pe parcursul noptii: un ruj, fardul, parfumul, servetele, aparatul foto etc.

Barbatii pot opta pentru un constum negru in cazul in care petrecerea este una formala, iar dress cod-ul este Black Tie. Camasa de culoare alba poate fi pusa in evidenta printr-un accesoriu elegant precum cravata sau papillonul. In cazul in care ai o constitutie atletica, alege o cravata subtire. Domnii corpolenti au nevoie de o cravata normala. Mare grija la alegerea sacoului: manseta camasii trebui sa fie la vedere, sa depaseasca tivul sacoului.

Cei mai potriviti pantofi sunt cei clasici, cu varf usor alungit, de culoarea neagra. Poti alege chiar pielea lacuita.

In club

Daca Revelionul te-a prins intr-o petrecere in club, atunci poti alege chiar o pereche de jeansi carora sa le conferi un accent elegant prin asortarea cu o camasa. Lasa tricourile acasa! In noaptea asta trebuie sa arati elegant, chiar de alegi blugii.
Evident ca poti alege pantofi sport, insa aceasta seara se vrea a fi ceva mai speciala: o pereche de pantofi Oxford, sunt la limita dintre casual si elegant. Si reprezentantii sexului masculin pot fi accesorizati: un ceas, o bratara, un lant sunt suficiente.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Inna s-a tuns ca Giulia Anghelescu? Vezi noul look al cantaretei! I se potriveste?

                                                                                                                                     O sa incep cu o stire pe care am vazut-o de dimineata pe un site de socializare,iar titlul era asa:'Fanii, intrigati de noul look al Innei: "Semeni cu Giulia Anghelescu aici".Si ce daca si-a facut o schimbare de look 'nebuneasca',voi fanii ar trebui sa o sustineti in tot ceea ce face,nu ar trebui sa va lasati 'dusi de nas' de presa de scandal. 

Trucuri pentru un ten perfect iarna

Frigul de afară şi aerul uscat din casă pun la grea încercare tenul. Dar dacă ştii câteva secrete, vei lupta uşor cu gerurile iernii şi vei avea un ten frumos. 1:  Începe ziua cu o cană de apă, nu de cafea Hidratarea pe tot parcursul zilei este importantă, dar la fel de important este şi CUM bei apa. În fiecare dimineaţă, cum te-ai dat jos din pat, bea o cană cu apă (apa trebuie să fie la temperatura camerei). Poţi adăuga şi o linguriţă de miere sau puţină sare. Nu face excese, dacă vei bea prea multă apă, nu vei reuşi decât să creşti viteza cu care organismul elimină lichidul iar rezultatul va fi exact invers. 2:  Alege crema potrivită Dermatologii recomandă ca, o dată la şase luni, să schimbi crema de faţă. Există riscul ca pielea să se obişnuiască cu ingredientele şi să nu mai obţii efectul dorit. Aşa că iarna, pentru o bună hidratare, alege cremele cold creme şi pe cele care conţin vitaminele A, C şi E. 3:   Nu uita de protecţia UV! Chiar şi în anotimpul rece există pericolul rad