Treceți la conținutul principal

Dresurile colorate...un nou ''must-have''?

 



Specialisti ne spun ca in ciuda vremii de afara ar trebui sa ne aratam energia si starea pozitiva pe care o detinem,iar eu va propun acelasi lucru...sa incercam intr-un fel sa combinam culorile purtate in timpul zilelor de vara cu hainele groase.  
Dresurile sunt o piesa vestimentara nelipsita din garderoba oricarei femei.Dar ce ziceti de dresurile colorate?Este vremea pentru şi mai multă culoare, aşa că investeşte în dresuri opace, colorate sau cu imprimeu!  
Alege întotdeauna culori luminoase. Acestea nu numai că vor atrage toate privirile, dar te vor face să pari vibrantă și veselă.
În timp ce nuanţele efervescente de roşu, de galben flamboaiant, ori de roz și verde luminos, pot fi alegeri îndrăzneţe şi inspirate, negrul, bleumarinul şi violetul închis, vor fi mereu culori perpetue și atemporale pentru dresurile tale.
Dresurile simple,colorate, sunt alegerea cea mai populară. Pot fi asociate cu orice tip de rochie, dar trebuie să ai grijă dacă alegi o pereche transparente sau una opacă.  


Tocurile înalte, sandalele şi cizmele sunt cele mai potrivite încălţări de purtat, atunci când vorbim de dresuri, toamna.
Atunci când porţi nişte dresuri ceva mai colorate ai grijă cu restul ţinutei! Poartă denim, cameluri, marouri, negru și griuri, pentru a evidenţia frumos picioarele, şi pentru a nu încărca ţinuta.
Dresurile arată cel mai bine, atunci când sunt purtate cu fuste mini, bluze lungi și tunici. Cu toate astea, le poţi purta şi cu o rochie ceva scurtă.
Dresurile de culoarea prunei sau a boabelor de struguri funcționează bine, atunci când sunt cuplate cu bronzuri neutre, marouri luminoase şi cameluri. La fel ca şi negru, movul prună are efect de slăbire.    

Galerie Foto:  


            


Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Inna s-a tuns ca Giulia Anghelescu? Vezi noul look al cantaretei! I se potriveste?

                                                                                                                                     O sa incep cu o stire pe care am vazut-o de dimineata pe un site de socializare,iar titlul era asa:'Fanii, intrigati de noul look al Innei: "Semeni cu Giulia Anghelescu aici".Si ce daca si-a facut o schimbare de look 'nebuneasca',voi fanii ar trebui sa o sustineti in tot ceea ce face,nu ar trebui sa va lasati 'dusi de nas' de presa de scandal. 

Trucuri pentru un ten perfect iarna

Frigul de afară şi aerul uscat din casă pun la grea încercare tenul. Dar dacă ştii câteva secrete, vei lupta uşor cu gerurile iernii şi vei avea un ten frumos. 1:  Începe ziua cu o cană de apă, nu de cafea Hidratarea pe tot parcursul zilei este importantă, dar la fel de important este şi CUM bei apa. În fiecare dimineaţă, cum te-ai dat jos din pat, bea o cană cu apă (apa trebuie să fie la temperatura camerei). Poţi adăuga şi o linguriţă de miere sau puţină sare. Nu face excese, dacă vei bea prea multă apă, nu vei reuşi decât să creşti viteza cu care organismul elimină lichidul iar rezultatul va fi exact invers. 2:  Alege crema potrivită Dermatologii recomandă ca, o dată la şase luni, să schimbi crema de faţă. Există riscul ca pielea să se obişnuiască cu ingredientele şi să nu mai obţii efectul dorit. Aşa că iarna, pentru o bună hidratare, alege cremele cold creme şi pe cele care conţin vitaminele A, C şi E. 3:   Nu uita de protecţia UV! Chiar şi în anotimpul rece există pericolul rad

What to wear Revelion 2014..

Petrecerea de Revelion este unul din putinele evenimente asteptate de toata lumea. Fie ca spiritul de petrecaret ti se potriveste ori preferi sa petreci intimi, cu cei apropiati, tinuta pentru aceasta ocazie trebuie sa fie una speciala. Cat de speciala sa fie, depinde de locatie, tema petrecerii, stilul vestimentar si alte circumstante pe care le vom detalia mai jos. Doamnele si domnisoarele trebuie sa straluceasca. Daca pe parcursul anului grijile si-au facut loc, nu lasa ca noaptea dintre ani sa te prinda intr-o pasa proasta. Primul pas in a-ti creste moralul este crearea unui outfit care sa ii dea pe spate pe toti: barbati si femei, deopotriva. Pentru femeile mai indraznete exista rochiile cu un detaliu care sa devena centrul tinutei. O rochie complet acoperita in fata, dar care sa lase spatele la vedere, va face intotdeauna senzatie. Daca aveti picioare frumoase puteti sa optati pentru un dress ultra-subtire care sa va puna in valoare calitatile. Desi poate nu ofera aceeasi p